Ztratíš-li mě...

Ztratíš-li mě...

Anotace: 2014 ... 3/3

Dnes nemohu nahmatat tvou krásu

Tvé oči se dívají někam jinam..

nežli tam..

kde probouzím své spánky

a kreslím si po večerech jen jednu propustku

ze smetánky

temperou v barvě pouliční šedi

unáším se

do popředí

 

kantýn s levných chlastem

a potřísněnou minulostí

Jen tečka na konci věty..

umí správně srovnat zlosti

do soustředných polo-srdcí

 

Co je na tom tak krásného..

 

pověz mi..

 

co?

Autor Trapné děťátko, 02.02.2015
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, Avola, enigman, Pamína, Luky-33
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi ty tečky...

03.02.2015 08:34:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí