Duše upíří

Duše upíří

Anotace: ***

Stála tam s duší temnější než noc,
stála tam jak osudu tichá zpověď,
stála tam jak nejnevinnější dívka,
stála tam a čekala na světa odpověď.

Její hadí oči neznaly lítost,
její rudé rty neznaly polibku,
její černá duše naznala milost,
její krásné tělo neznalo stáří.

Milovala šepot zimního větru,
milovala čerstvý krve pohár,
milovala oběť pro ni nesnadnou,
milovala bitvu vítěznou.
Autor lene.tln, 01.02.2007
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí