2015/01/05

2015/01/05

Smíchovské nádraží

Černobílý hrbáček
opakuje zaklínadlo
"budou se strkat,

zase se  budou strkat"

Přeschlý tabák
bez chuti
pálí v krku

Pod tíhou inverzního nebe
lidé bez tváří
čekají na tramvaj


Barvy včerejších
předsevzetí
pomalu blednou


Je pozdě
Kterýkoliv den

Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nabarvi zítřek...

04.02.2015 13:25:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí