Hlavní úlet

Hlavní úlet

Anotace: čti

Jeden pokoj, šest zdí
jako končetin
když počítám i uši.
Věci co se tu váli
jenom čas uchlácholí.

Zespod křičí tma,
moje naděje
slečna Marie:
„tohle ještě neni, co jsi hledal,
nespokoj se, neusínej.“

To je můj pokoj
moje hlava
můj bordel
náplava
často tu přespává,
stejně jako Já.

Najdu Ženu
vášnivou
rudovlasou změnu.
Ztratim hlavu
už tu nezůstanu,
můj pokoj
rozpustí se v davu
sebevrahů.
Z Marie udělám vdovu.
Autor Claires, 04.02.2015
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí