Obdobie padajúcich listov

Obdobie padajúcich listov

Anotace: -

Obdobie padajúcich listov

Zas je tu obdobie
padajúcich listov
obdobie nežných dotykov
vody a lístia
srdce mi stíska
nálada jesene
mení sa ako lístie farebné.

Požičaj mi potok svoje vody
pre tie dotyky,
chcem cítiť,
chcem nosiť svoje listy,
ako posol dobrých správ.
V tomto období
chcem zbierať stromov šat

a ďalej ho posielať
všetko má svoj cieľ,
chcem byť studnicou
pre lesnú zver
a ísť v jeden správny smer.

Autor IronDodo, 05.02.2015
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, bogen, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příroda a metafory,velmi půvabný prostor vyjádření.

06.01.2024 12:05:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí