Sbohem!!!

Sbohem!!!

Anotace: prostě konec...

Nechci žít.
Proč taky?
Co na tomhle zkurvenym světě?
Co tady?
Když tě nikdo nemá rád,
když tě nikdo nemiluje,
když seš pro všechny vzduch?!
Skončim to trápení,
už se blíží konec,
už vidím světla vlaku.
Jen vydržet na místě.
Vždyť smrt je už blízko, blizoučko.
Sbohem světe, sbohem všichni!
Sbohem mí "přátelé" i nepřátelé!
Sbohem lásko!
Sbohem živote!
Sbohem!!!
Autor petulkak, 01.02.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A tuhle mám zas ráda úplně nejmíň, jak tě to napadá vždyť já tě miluju, nejlepší kamarádko!!!

01.03.2007 16:44:00 | zolikv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí