Pelíšková

Pelíšková

Anotace: ...před spaním...i ostatním přeji hezké sny

Dobrou noc ti dávám
a do náruče spánku,
se už tiše odevzdávám.

Dává mi vždy novou sílu,
je laskavý a milosrdný,
díky něj neztrácím víru.

Víru, že zas budu zářit,
plná lásky, energie,
usmívat se, hezky tvářit.
Autor Popelka, 06.03.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí