Vezmi smích, chrám a hřích

Vezmi smích, chrám a hřích

Anotace: náhled na konkrétní osud

Vezmi smích, chrám a hřích

Vem smích a postav chrám
vem hřích, ať nezůstaneš sám
Vem krásu, sen a čistou lásku
vem noc a začni svlíkat tu krásku

Vem to děvče na vrchol extáze
vem si Venuši když běží po dráze.
Vem do svých rukou kouzlo očí
vem krásné dny, co na scénu vkročí.

Vem si příležitost, co chodí jen jednou
vem láhev a pij, promile ti jistě sednou.
Vem si bílej prášek a nasaj z plných plic
vem si vidinu, kde krásných sluncí je víc.

Vem si šílenství a hlava bude mít klid
vem touhu, pro kterou má smysl žít.
Vem pro svou duši věčnou pohodu
vem si ještě láhev, ať nemusíš pro vodu.

Nikdy si však neber, špatnej den do srdce
nikdy nedovol, sednout smůle na ruce.
Nikdy nepros blbce, když jsi na dně
raději dívku, co vnady své nosí ladně.

Jeník.
Autor Jeník, 08.02.2015
Přečteno 308x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mírně bych dotáhl rým, dobré

08.02.2015 13:08:23 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí