To se počítá

To se počítá

Anotace: Snad někteří z vás mohli by dít, že raracha v hlavě mohl bych mít. Tak přečtěte si si báseň mou, že rarach VĚCI vidí mnou! ;)

Vždy chtěl jsem vidět západ slunce

rudý jako jablíčko

natáhnout ke slunci ruce

a pohladit ho maličko

 

Vždy chtěl jsem vidět jak hvězdnou nocí

pluje měsíc, Noxu galéra

koruny stromů oddychují

krásná, tichá nádhera

 

Chtěl bych tam slyšet tichý blues

na klarinet a trumpetu hraný

na trumpetu Armstrong Louis

Benny Goodman ... sólo pro něj napsaný

 

Chtěl bych stát na střeše světa

slyšet srdce Země bít

a hlas starý, co mi říká:

"Zvládls to ... teď můžeš jít."

 

Chtěl bych sedět v Tibetu

popít s mnichy silný čaj

vyhrát v šachu odvetu

nad sokem, co mne vyzval

 

Chtěl bych v New Orleans, jazzu království

v jednom baru zazpívat

píseň letní jménem "Ice cream"

jak jsem to s bandem dělával

 

Chtěl bych vykouzlit úsměv jednou

na tváři dívky-anděla

tak abych ji uchvátil celou

navždy se jen se mnou smát chtěla

 

Chtěl bych mnoho? Nemyslím si!

Žít, to je věc důležitá

protože stejně všichni umřeme si ...

Ale předtím žít? To se počítá!

Autor Vyvrženec, 08.02.2015
Přečteno 552x
Tipy 6
Poslední tipující: Zatím Nikdo, Lioness, Jort, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud mame sny ktere neohrozuji sny ostatnich, mely by byt splneny. A zase to blues......moc hezky chces a ja Ti preji at se Ti Tve touhy splni :)

09.02.2015 11:35:00 | Lioness

No na blues jste mne upozornila Vy, madam. Popravdě je to velmi dlouho, co jsem ho slyšel naposledy. Tak za kousek toho snu teď můžete i Vy. Děkuji!
Jak za Vaši pozitivní kritiku, tak za ten sen. :)

09.02.2015 22:52:07 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí