TARABUMBUM

TARABUMBUM

Anotace: ...

Vysklená z najetejch tanků
marně čekává na přesun
holka mrtvého paneláku
pod smutkem na tisíce tun

Kdysi koukala s básníkem do mraků
Adresy o ní psaly
Přišla o rozum
a dnes ji vedly žaly

-

co je lepší
hochu...

vodka lemon a rum

Tenkrát
nechals ji tu plakat na ruinách
do zámku zalomils klíče
vždyť z lásky
jsou buď děti nebo křeče

piš!tiš!běž!dál...k..

řičet?
.

U zdi paneláku zábla
Ze dlouhých kadeří zůstala ti fotka
jakého/si srdce
v suterénu padla
ta špindíra již jsi v sobě potkal...

mlčet!

jo hochu
to byla ještě mladá
stačilo ti kladivo
a ve vzteku jít mlátit beton
za prachy potom zajít na živou

ale dneska
jsi ten kdo je nadranc
Autor J's .., 09.02.2015
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí