Jsem

Jsem

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=pzMydq-hPK4

Jsem puntik, co máš na těle
hledám co nemám, mít co dát
Průzkumník, ve tváři veselej
malé dilema, co ti nedá spát

 

Zákony, neznamenající nic
jako tlak, v uzavřený nádobě
Záclony, co skrývají mi měsíc
Vlkodlak, toužící jen po tobě

 

Nepochopí, že jsem jen malý
děcko, křičím z plných plic
Vzducholodí, plujem v dáli
Jsem to všecko, možná víc

Autor Michael.-.-, 09.02.2015
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí