Žebrák

Žebrák

Anotace: Zatím co lid o trůn se pere, žebrák v podhradí se směje.

Už nadešel ten pravý čas
trůn jenž léta je již prázdný,
přitahuje k sobě zas
jen šašky, šarlatány a blázny.

Zatím co lůza o trůn se pere,
žebrák v podhradí se směje.

Z ničeho nic náhle se zvedl :
"Co kdybych sám na trůnu usedl?"

Lidé o trůn se hádají,
žebráka si nevšímají.
Přišel tiše zezadu
a už sedí na hradu!

Nevadí, že urozen není,
stejně z trůnu dolu hledí.

Král žebrákovy všechno vzal,
teď z žebráka je sám král!!

Autor WIRUS, 09.02.2015
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí