Honorace

Honorace

Anotace: ,

Chtěli by jste cestovat,
chtěli by jste domy,
ve vkladních knížkách listovat,
vtloukat nám do hlav klíny.

O tom, jak šťastně žijete,
bez hádek, bez potíží.
Pod nos si jen lžete.
Vůbec Vás to netíží?

Vždyť jste stejní jako mi,
navíc jen s pozlátkem.
Se stejnými silami,
navíc jen s kupou lidí za zadkem.
Autor Babsie, 09.02.2015
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí