Napustím si vanu

Napustím si vanu

Anotace: ..někdy je prostě těžko..až by jeden psal..

těžko se leží
na břehu řeky
pod
rozkvetlou třešní
když
vám slunce vychází
stiskem
vypínače
a z nebe padá omítka

těžko se raduje
z třpytkování
hladiny
hledá oblázek
když ostré
špičky stvolů
lechtají bělostná
chodidla
(cizím) vílám
na počkání

těžko se běží
podél toku
s bílou orchidejí
když vám
křehké lístky
nedovolí
ani o krok
dál
příval horkých dešťů
-potrhané okvětí

a vymyšlené moře
mizí vírem
v odtoku
Autor Art Brasi, 06.03.2005
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí