Neplač

Neplač

Anotace: ...

 

    Mami, neplač pro mě

    já musela odejít

    dala jsi mi mnoho

    přesto

    neměla jsem domov.

   

    Neplač pro mě, 

    je čas jít, 

    budu tvému srdci blíž, 

    dala jsi mi lásku, cit, 

    pro mě nebylo to 

    mnoho

   

    - já chci domov,    

    zemřít nebo žít

    teď v tom rozdíl

    nevidím. 

 

    Neplač pro mě,

    musím jít

    mé světlo mě volá

    budu opět doma.

 

    Mami, ty jsi nevěděla, 

    jak to bolí tady žít

    odpusť - nebyla jsem 

    dokonalá dcera, 

    nadešel čas odejít. 

 

    Neplač pro mě, 

    budu tvému srdci 

    blíž. 

 

  

    

    

Autor Daniela, 10.02.2015
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, Martinecka23, jitka.svobodova, srozumeni
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazivé...

10.02.2015 21:15:20 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí