Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Padlý anděl na louce leží...

Padlý anděl na louce leží,
život před očima mu běží.

Dostavil se pocit viny,
za všechny skutky a činy.

Zůstal tu ležet úplně sám,
bez křídel nikým nepozorován.

Viniti může pouze sám sebe,
že pro něj zavřelo se nebe.

Strážný anděl na zemi padl,
ze své cesty chybně zahnul.

Snad opět v sobě najde víru,
aby dál mohl tu žíti v míru..

Autor WIRUS, 11.02.2015
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí