Spadla klec

Spadla klec

Anotace: Klidný večer,samota....to se to píše....TAKOVÝ HOKUS POKUS

A chtěla to jinak....
Když začala psát, chtěla změnu
Tentokrát žádná láska,žádný cit a žal.
Jak muž miluje ženu,
a hned by si ji nejradši samou láskou vzal
Už jen protože se blíží ten velký svátek,
všech kýčů král.

 

Snažila se o duchaplnost,
o vyvolání diskuse
Aby byla cítit zralost,
aby ani intelektuál nebyl ochuzen

 

Ale spadla klec.......
Skučí jako padlé zvíře bolestí
Je plna citu, není věc
děsí ji hodných lidí neštěstí

Chtěla by vnímat čelem každou ránu,
každou lichotku snášet s úsměvem a nečervenat
Z té princezny proměnit se v zralou dámu
a být tak brána ostatními

TAK CO MÁ SAKRA JEŠTĚ DĚLAT???

Autor Danuela, 11.02.2015
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí