Klaun

Klaun

Anotace: Hrdlo svírá hrozný strach z lidí...

Červený nos tenhle pán má,
co za úsměvem však ukrývá?

V očích odraz samoty
a srdce plné prázdnoty.

Svět kolem sebe jen v mlze vidí,
hrdlo svírá hrozný strach z lidí.

Sice stále chodí baviti davy,
však ničí ho ty hlasy z hlavy.

Aby nedostaly se z hlavy ven,
schovává svou tvář za klaunem...

Autor WIRUS, 13.02.2015
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, knihomolka, srozumeni, jitka.svobodova, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí