Mlčí ta ozvěna...

Mlčí ta ozvěna...

Mlčí ta ozvěna
na křídle
našich budoucích hříchu
jsme v tichu
hned vedle
opíjí se
lháři
poraněného světa
vytryskne věta
Kdo hloupě se tváří?
mlčí
lehá si pod kola
příští myšlenky
bloudí
čeká
čeká signál mobilu
co přichází z vesmíru
v nahém náručí
"Co víš"
tak tolik blíž
v příběhu iluzí
zatmění
z potěšení...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.02.2015
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: lexus, Bufik, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí