Valentýnská

Valentýnská

Anotace: ...

Vidím Tě snad kolem všude,

nevím ale, jak s námi dál to bude.

 

Skrýváš se mi někde tady,

všechny moudré prosím o rady.

 

Jsem ztracený jak poštovní balík,

cítím se jak zaběhlý Alík.

 

Tak aspoň dnes, když je ten svátek,

polib mě, byť sobota je a ne pátek.

 

Pošli mi aspoň jednu pusu,

větší ale, než deset autobusů.

 

Kdo ví, třeba pak se probudím,

přijdu a i Tebe políbím.

 

Tak už tak neciv, nekoukej,

pusu mi dej, pak budu oukej.

 

Tak polib mě, ať nezůstane na kameni kámen,

tak polib mě, vytryskne naší lásky pramen.

 

Autor Nespavec, 14.02.2015
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Bea, Jin&Jang, srozumeni, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí