Blázen

Blázen

Anotace: Inkoustová kapka z hrotu pomalu padající nové světy objevující proráží...

Inkoustová kapka
z hrotu pomalu padající
nové světy objevující
proráží vzduchoprázdna oblaka

pospěš, času nazbyt není
myšlenkám tvar dej
a zlé duchy zaklej
v pera posvátné kouzlení

pevně otěže chytit nemůžeš
zmítán mocí temnou a nejistou
třeba ti všichni odejdou
až smyslu nadobro pozbudeš

bojuješ se svou hlavou dál
v omšelé schránce poklad slibný
jako posel dobrý a velkorysý
ohromnou zprávu zvěstuješ nám
Autor Ceemel, 15.02.2015
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojuješ se svou hlavou dál...to se mi hodně líbí :)

15.02.2015 21:33:06 | Noma

...zajímavé...zní to jako středověká hádanka...

15.02.2015 21:30:45 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí