Stratené kvapky

Stratené kvapky

Anotace: -

V daždi prudkom
chodím sám
so svojím smútkom
a jej myšlienkou sa dotýkam.

Nech len prší
o tom daždi nevie nik
snáď niečo tuší
dážď záletník.

Nech len prší do očú
nech mi ich vypáli.
Som smiešny kráľ bez koču
a princezné predo mnou zdupkali.

Ó dážď si ako oheň bláznivého slnka,
ktorý oči mi spálil a chceš z nich i piť!
Na tvoju ruku kvapka cinká,
strácajúc vedomie a silu žiť.
Autor IronDodo, 15.02.2015
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí