Řeči

Řeči

Anotace: ...nemáš ráda mé řeči

Sbírka: Maličká L

Nejsem hloupý a vím, že nemáš ráda mé řeči, co stále vedu,

Hledáš tak zoufale lásku, že krev Tvá je plná prudkého jedu,

Bojíš se, že bodnu Tě do srdce a rozlámu Tvé sny na kousky ledu,

Ale dobře víš, že mám Tě vroucně rád a ublížit Ti nikdy nedovedu.

Autor lovelorn, 17.02.2015
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí