Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Nech si krásný sen o tom zdát, že štěstí bude tě mile hřát ...

Měsíc tiše svítí a zem oddychuje
slunko zatím spí a vzduch se ochlazuje


Je noční čas je všude klid
je ticho tu jak jen může být


Široko daleko všechno spí
a krásné sny si v tom spánku sní


Slyšíš vánek vát jen zasténat
vidíš tmu co se chce ti schovat


Má to v sobě kouzlo - moc
tak neruš to - Dobrou noc!

Autor Vyvrženec, 17.02.2015
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu škobrtne u slova 'schovat' ale je nádherná. ST

18.02.2015 13:36:26 | Lioness

Že škobrtne? No co naplat.
S tím se nedá nic dělat
a bez starostí usínat.
;) Děkuji

18.02.2015 23:54:43 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí