Pár půlnočních

Pár půlnočních

Anotace: Jedna druhá tiše zní, báseň má ta půlnoční ...

Hvězdy září temnou oblohou,
však mé oči je vidět nemohou
Jsou uzavřeny v krásný sen
a probudí je jen bílý den


_______________________________________


Cvrči, nebo jaká havěť,
venku toho úplná změť
hrají jako o závod


Tma už dávno padla
myšlenka ji nenapadla
podívat se na návod


Jen tak padne, jen tak přijde
bez řečí se to obejde


tak tu je a skončil den
noc zahalila matku zem

Autor Vyvrženec, 18.02.2015
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Jin&Jang, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí