Milenec na doživotí

Milenec na doživotí

Anotace: Hudba je mi vším....láskou....milencem....utrpením....strachem.....Dát jí do veršů? uvidíme jak to dopadne

Ticho protne jako ostrá čepel bez varování,

lačná a krvelačná potvora.

Tony, jeden za druhým, dokonalé načasování,

ten co jde odspodu, ti většinou způsobí husí kůži odshora.

 

Milenec, co způsobí ti klidně i několikahodinou rozkoš,

dráždí a laská všechny smysly.

Pak uteče za jinou, klidně po ní útoč,

ale on se vrátí......i přesto je celkem nezávislý

 

Dává, to co dávát má, občas pěkně škrábne a nepustí,

pak slzy tečou jak jarní dešťová sprška.

Komu se nelíbí, toho radši vlastní melodií vyhostí,

není zvědavá na urýpaná, nekonstruktivní slůvka.

 

Pro každého něčím, květinou či darem nečekaným,

nebo taky pěkně nepříjemným zákrokem.

Pro mne i přes to všechno nepoznaným,

láskou, strachem, něhou, poskokem

 

Nemít ji, chřadnu a ztrácím sílu vnímat sama sebe,

emoce mi zůstanou a ven se nedostanou.

Rychleji mne provede peklem, na dýl nechá nebe

a pocitům nechá mě celou, jen málo kdy porouchanou

 

 

 

 

 

Autor Danuela, 18.02.2015
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí