Pršku slyšel jsem na díly

Pršku slyšel jsem na díly

Anotace: Pršku,slyšel jsem na díly

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora

Dvě tuny připočtené kolombíny
neusnutí na vrcholku hřebíku
Dvě sovy koukající do dne
nepřekážení při vstupu a odstupu

Dvě křivá vejce z nichž jedno je o něco větší
nepsané vědomosti získané pozorováním náhodných kapek
Dvě sterea a tancující míchanice
nezamčené pohyby čokolády na obrazovce

Dvě zaplněná prostranství ale zrcadlící se v zrcadle
neutuchající svědění lechtivého přistýlky
Dvě přistýlky
nevzpoměné kolotání se

Dvě věty v čínštině
nesrozumitelné plápolání kuželek nad Třebešnicemi
Dvě teďka a prostonáhubek sliny
nezajímavé mouchy na parapetu

Dvě situace z nichž jedna je situacovitější
nepoznané obsahy struma vola a vagíny
Dvě angíny v jedinečné encykládě
nevyzpytatelné lidubrusno

Dvě vosy a jedna z nich je hodná
neukázané kozy kostky
Dvě znásobené vejce se sekerou
nepříjemné dlouho
Autor Mrášnivor, 01.02.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s čubíkem. Za tuhle bych ti dal i 120% :)

23.03.2007 02:13:00 | Ahimsa

Souhlasím s čubíkem. Za tuhle bych ti dal i 120% :)

23.03.2007 02:13:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí