Tvé oči

Tvé oči

Anotace: Když pohlédneš na mě, chci ztratit se ... V tisících hvězd očí tvých

Jak těžké je mluvit o studnách temných

jež nebeské hloubky skrývají

svou krásou se netají

a jsou spásou duší ztracených

 

Padal bych na dno, které nemají

studnami temnými bez starostí

že nejsem synem nevinnosti

že spásu mi ony skýtají

 

Skočil bych do nich do temnoty krásné

do nebes temných s tisíci hvězd

nedbal varování, že je to lest

ztratil se ve hvězdné záři jasné

 

Dej mi tam hledět než slunce klesne

dej mi tam hledět až měsíc zazáří

já ti dám vášeň na lásky oltáři

když dáš mi hledět ve studny teskné

Autor Vyvrženec, 20.02.2015
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jež nebeské hloubky skrývají..
Padal bych na dno, které nemají..

Krásné ;)

20.02.2015 19:07:04 | Lioness

Děkuji :)

22.02.2015 22:42:14 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí