Zítřek

Zítřek

Anotace: Zítra může být líp :-)

Zítřek, jak běžné slovo,
však pro někoho znamená mnoho.
Někdo ho vidí jako běžný den,
pro jiného je to jenom sen.

Zítřky budou lepší než byly,
pokud vás ještě neunavily.
Tak blízko se zdají, přitom v dáli jsou,
Ale co když lepší zítřky nepřijdou?

Nepřijdou pokud budeme jen spát,
pokud se nám o nich bude jenom zdát.
Musíme sebrat odvahu
a vyrazit za nimi pomalu.

Naproti jim jít,
budou tak skvělé, jak budeme chtít.
Ale musíme za nimi vyrazit,
a veškeré překážky porazit.

Máme-li sen,
a tvrdě za nim jdem,
zítřek se dostaví v takové kráse,
v jaké hezký sen zdá se.

Ovšem pokud nebudeme chtít,
zítřek může i krutý být.
Všichni jen křičí, že chtějí změnu,
ale ta je jenom za odměnu.

Člověk pro ni musí něco udělat,
ne jenom sedět a budoucnost si malovat.
Za tím co chce, tvrdě musí jít,
je chyba o tom jenom snít

V podstatě jsem vám chtěl jenom říct,
že když budeme dřít,
zítřek bude takový, jaký ho chceme mít
Autor Křemen, 20.02.2015
Přečteno 231x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobré, jen tak dál :)

20.02.2015 23:29:19 | SmallGeorge

Díky :-)

21.02.2015 12:31:05 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí