Ještě naposled se ptát...

Ještě naposled se ptát...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=B4Lkzo_ijNA

Nic jsem ti neřekla 

a to je špatně.

Pak jsem promluvila

a tys odešel.

Vždy jsem se chovala

vlídně a potom to

již nepomohlo.

 

 

Řekla jsem si, že

to zvládnu, ale vždyť 

chodím brečet do třídy

pár minut po sedmé.

 

 

Jsem tak pitomá, že jsem

zas někomu uvěřila?

Autor Laven De Brig, 20.02.2015
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Stín, lexus, adaj, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí