naboso

naboso

Anotace: ...

 

 

něco jako nekonečná smyčka

hra o čas na principu kruhu

stoupám po hladkých schodech

brodím se tekutými písky

ale stejně dávám přednost trávě

někde na dně vlastního nitra

kde mám zavřené oči

pocity a představy

 

sám sobě špinavý i čistý

poslouchám akordy a barvy ticha

abych za svým stínem

hledal odraz minulého já

a svoje místo vedle

 

a když se nikdo nedívá

obracím se bez nádechu zpátky

do hloubky nad povrchem

a naboso daleko před cílem

netoužím stále objímat realitu

 

dobré se mění a špatné zůstává

jako když za sebou

zabouchneš dveře

od bytu kde jsi přespával

zahodíš klíče

a dál už nemáš co říct

protože všechno je trochu jinak

než jsi ochoten si připustit

Autor josuatree, 21.02.2015
Přečteno 285x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Martinecka23, Nespavec, Rozina, adaj, Malá mořská víla, Jort, knihomolka, Frr, básněnka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky je "všechno trochu jinak, než jsi ochoten si připustit". Protože jinak by to bylo k nepřežití... Očistně a osvěživě naboso :-)

21.02.2015 16:43:31 | Amonasr

díky, chápeš to úplně stejně jako já :-)

21.02.2015 21:53:41 | josuatree

:-)

21.02.2015 22:32:51 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí