Tvá ústa

Tvá ústa

Anotace: Nech mluvit mne v ohraných klišé, jen chvíli abys mne chtěla slyšet

Vím jak často slýcháš ty verše

o plátcích rudých jak růže květ

ve kterých se skrývá svět

o mé Noemově arše

 

Vím jak často však dnes ne

dnes jiná slova zvolím

sám sobě dnes povolím

říct srdem co hlava nesvede

 

Je to jak když brána se otvírá

do nebes, kde andělé hrají

noty k líbezné hudbě mají

a když hrají ... bolest umírá

 

Je to mé odpuštění spása má

ta hudba sladká co mi v uších zní

je mou hudbou pohřební

když dozní duše se z žalu těla vzdává

Autor Vyvrženec, 21.02.2015
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Nikita44, Jort, Bufik, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí