Ples, na kterém se netančí...ale žije

Ples, na kterém se netančí...ale žije

Anotace: ...

Zdivoka buší srdce,

stoupá krevní tlak a

v přítmí pro nic není

dostatek místa a to

ani pro city.

 

Řekla bych, že se

opět červenám. Ano,

protože zase brečím.

 

Sedím na balkoně při plesu 

smutně se dívám na líbajicí

se páry při pomalém tanci.

 

Můj kamarád je na mol.

Co nadělám? 

Zas mě k tanci nevyzval.

A jiný se spletl a on to

jistě ví, že se svět

netočí jen okolo jeho povětří.

Autor Laven De Brig, 21.02.2015
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Křemen, Aaliyan, Jort, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí