Krám s básněmi

Krám s básněmi

Zavřel jsem s tebou krám

i s básněmi a vínem

Prodáváš tichý spleen

- a to mě nebaví...

 

Chci se smát

a neposlouchat balkony

co mi šeptají tvé slzy

Vždyť už je pozdě...

 

Zavřel jsem s tebou krám

i s plavými vlasy

Prodal jsem poslední city

a můžu čekat na svobodu.

Autor Zasněný básník, 21.02.2015
Přečteno 265x
Tipy 11
Poslední tipující: Nikita44, bogen, Jort, básněnka, Frr, jitka.svobodova, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spadla prej roleta
šedivýho mužství

pakostnice dueta
nahej balkon pro všechny Julie

zavřel se krám
je oloupaný zdivo

na hladině citů
tam velmi tklivo

21.02.2015 22:30:29 | básněnka

Dobré východisko;-).

21.02.2015 21:11:00 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí