Musím sa z miesta hnúť

Musím sa z miesta hnúť

Anotace: -

Cesta zvráskavená v letnom suchu
vedie ma v diaľ stále vpred
rany v duši bolia ako vred
a šum ticha znie mi v uchu.

Vietor bičuje nahé telo
a cesta doráňa bosé nohy
vyhodený z raja za rohy
kráčam nebojácne smelo.

Nohy mám spálené asfaltom ciest
a tvár ošľahanú vetrom,
túlam sa šírym svetom
videl som už mnoho miest.

Gitaru rozladil čas
a struny popraskali mrazom
vravia, že som blázon
nedozretý klas.

Každý deň je májom,
musím sa z miesta hnúť,
kde končí sa moja púť,
keď začali sme rajom.
Autor IronDodo, 22.02.2015
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Frr, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí