Tvá ouška

Tvá ouška

Anotace: Lahodná hudba bude znít slyšet ji budeš ty ji budeš žít

Pod závojem sametu

cesta ukrytá se vine

a jí se libý zvuk line

jak vyprávím do větru

 

Cesta je to za Tvým srdcem

když miluji slovem svým

jež je na té cestě pocestným

když hladím Tě tím slovem

 

Po té cestě často chodí

pocestní z mé duše

co nosí květin nůše

v nich srdce Tvé se strojí

 

Je tolik toho co po cestě jde

je tolik pocestných

a vždy posmutnělých

že Tvé srdce se na ně nesměje

Autor Vyvrženec, 22.02.2015
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí