Parodie na život

Parodie na život

Anotace: Ironie, sarkasmus

Chcete hrát hru? Tu naostro a bez pravidel?

Tu co vítěz je jen jeden a je jedno, že vyhraje podle.

 

Tu hru, tu hru všech her,

kdy i ten největší přítel pro výhru klidně nožem do zad bodne.

 

Tak honem na co čekáte?

Už tu máte nachystaný i startovní bod.

 

A jak vyhraju? Ptáte se, jak to poznáte,

Snad až Vám dojde, že hrajete hlavní role v Parodii na život.

 

Autor Danuela, 23.02.2015
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí