Mami

Mami

Anotace: maminka

Naše milá Kačenko.
Spousta lidí ti tak říká,
jen mě a Honzi se to netýká,
můžeme ti říkat maminko.

Hned od narození ses o nás starala,
s pomocí válečků nás vychovávala
a i přes náš odpor k slušnému chování,
podařilo se ti vykonat naši výchovu, tedy toto poslání.

Za naše životy vděčíme tobě,
zároveň tomu, že nežijeme někde v hnilobě.
A i když už nejsme žádní drobečci,
Navždy budeme tví milí dárečci.

Jsi jediná v našem životě.
Neskutečně statečná.
Naštěstí skutečná.
A nejlepší na světě.
Autor Koumy, 23.02.2015
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné ;-)

27.02.2015 19:56:32 | Mensió

krásné vyznání mamince

23.02.2015 15:08:04 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí