Tak běžel čas

Tak běžel čas

Anotace: Je to můj první pokus o jakoukoliv literární tvorbu, napsáno v roce 2008.

Sbírka: Mé soukromé peklo

Tak běžel čas a člověk ležel v trávě, oči zavřené.
Tak běžel čas a on jen utřel čelo spocené.
Tak běžel čas a myšlenky se nesly do nebes.
Tak běžel čas a on jen vsunul ruce do kapes.
Tak běžel čas a on tam ležel, mlčel, myslel,
vzpomínal.
Tak běžel čas a plamen v těle pomaličku zhasínal.
Tak běžel čas a on měl svoje srdce zlomené.
Tak běžel čas, nemyslel už na zítřky ztracené.
Tak běžel čas a nevrátí už slova vyřčená.
Tak běžel čas a život je etapa skončená.
Tak běžel čas a člověk pomaličku oči otvíral.
Tak běžel čas a člověk ležel v trávě, tiše umíral.
Autor Mafianka, 23.02.2015
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Křemen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí