Chceš něco říci

Chceš něco říci

Anotace: ---

Nač se mě ptáš
neodpovím
sám odpověď znáš
co neustojím.

Proč se ptáš znovu
tak brzy po té
hořká chuť kovu
pálí, jak kruté.

A vracíš se zas
počítat přestávám
tys můj vnitřní hlas
vím, už tě poznávám.

Mámíš a loudíš
vracíš se stále
vracíš se dokola
jak tanečník v sále.

Chceš něco říci
chceš odpověď mít
budíš mne spící
když toužím jen snít.

Chceš něco povědět
chceš odpověď znát
já raděj' chci nevědět
já chci se ti smát.

Jsi sudička moje
jsi osobní kat
ať zuřím a vztekám se
jsi se mnou, tak ať.

Radíš mi moudře
snažíš se o to
snažíš se chránit mně
vím, jsi tu pro to.
Autor Rozina, 23.02.2015
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Křemen, Jozef Bojanovský, enigman, srozumeni, Amonasr, jitka.svobodova, Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a to jsem ještě nic neřek...

24.02.2015 13:17:36 | enigman

mlčení je někdy více :-)

24.02.2015 13:33:09 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí