Rozprodaný sen

Rozprodaný sen

Anotace: ...

Kolébka času

ohnivá čára na zemi


Jemný pramínek strachu

Tě drží při zemi


Jako napnutá struna

pod tíhou strachu


povolí, praskne

ach, jak to zabolí


Rozprodaný sen


Autor Bufik, 23.02.2015
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni, jitka.svobodova, Nespavec, Vyvrženec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí