Chybíš...

Chybíš...

Anotace: Dva roky stará sranda, kterou jsem teď našla.

Chybíš mi,jako slunce když přijde zima,
chybíš mi,jako kapesník když překvapí mě rýma.

Chybíš mi,jako voda v Africe,
chybíš mi,jako recidivistovi věznice.

Chybíš mi,jako mrtvole bezpečnostní páska,
chybíš mi,jako gamblerovi další sázka.

Chybíš mi,jako IŤákovi PC,
chybíš mi,jako skejťákovi boty DC.

Chybíš mi,jako feťákovi dávka,
chybíš mi, jako odborářům stávka.

Chybíš mi,jako návštěva třídníhu srazu po pár letech,
chybíš mi,jako matce ploché bříško po třech dětech.

Chybíš mi,jako bubeníkovi bicí soustava,
chybíš mi,jako běžci adidas souprava.

Chybíš mi,jako litry chlastu po Festu,
chybíš mi,jako tahák při testu.

Chybíš mi,jako chirurgovi rentgenový stroje,
chybí mi, že z naše je moje!
Autor Terý, 23.02.2015
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Křemen, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí