ZATMÍVÁNÍ 3

ZATMÍVÁNÍ 3

Anotace: ...

Sbírka: ZATMÍVANÍ

nevím jestli ještě žiji
a nebo je to marný závan existence na okraji společnosti
ubírající se jinou cestou
než já
koho čeká to tekuté madlo
po němž je život snesitelnější
ne já nezoufám
je to realita v šedých slzách očí
nemající strach se podívat na sebe
neschovaná za smutky

žít v pravdě
mám ještě trochu strach ze světa andělů
dosahující skřivánčích výšek

i moje kdysi vídávaly skřivana s předzvěstí jara
a dneska se ptaly
dalšího dna ze skla byl to sen
probudí se jednou na zemi pod hvězdami
a nebo žádný svět již není
vytvořit si vlastní
obranu proti nesvětu
těžko uvnitř skřivana skutečného
i ve tvém světě
když nasytí mne lemon a letím do cizích výšek
kde aspoň na chvíli
mohu věřit v cokoliv kohokoliv i sebe ostrovem
a ty tam nejsi
Michaelo..lodičko na moři zmítaná

o tobě snad ví racek
ví o přístavech i o bouřích
ví čím jsi plula
a já proto teď váhám požádat tě o pomoc
neboť vím
o vracení se do časů..

dnes žádné hvězdy
jen tichý déšť
Autor J's .., 24.02.2015
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Aida, jitoush, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí