Az spolu ma lasko nebudeme.....

Az spolu ma lasko nebudeme.....

Anotace: Pro Ty, co čekají, ze jejich laska jednou skončí...

Žádné ráno nesvítá naposledy,
žádný den neprší naposledy,
a i když mě láska bez výstrahy opustila,
věčně to nebude tak trýznivé.
Všechno se mění, všechno pomine!!
Ale ted ještě vejdi dovnitř, vejdi do mě,
třeba jen náhodou, třeba jen omylem.
Zastav se na chvíli a zeptej se mě,
jak se pořád vlastně mám.
Myslím, že skvostně.
Vidím svůj osud jako na dlani.
Pokud jsem ještě nezemřela je asi báječné
být po smrti...
Autor Andy, 07.03.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím!
Líbí se mi jak jsou v tom vloženy pocity, ale přesto to úplně nelahodí mému uchu...

12.06.2006 22:09:00 | Cirilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí