Tvůj nosík

Tvůj nosík

Anotace: Nezáleží jestli pro svět nejkrásnější budeš pro mě jsi, když pláčeš i když se usměješ

V prostřed krásy skřítek neposedný

amorek malý, je tam kde má být

a den za dnem chtěl by pít

vůně od první do poslední

 

Někdy se mu zamane

že chtěl by cítit tulipán

já přinesu mu Amsterdam

pole tulipánů omamné

 

Jindy zas že růži chtěl by

a někdy jindy lilii

já kytici mu uviji

by on byl v sedmém nebi

 

A když ta vůně sílí

on na místě se zavrtí

a mě radost přímo pohltí

že je tak roztomilý

Autor Vyvrženec, 24.02.2015
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí