Já a já

Já a já

Anotace: .

Spolu se tak procházíme,
Já s mým vlastním tělem,
A oba dva tiše sníme,
Že zas budem jeden,

Jedno tělo, jedna mysl,
Ale možná se mi to zdá,
Mám dojem zě to nemá smysl,
Stále je jen tělo a já.
Autor Pan Žloutek, 24.02.2015
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Olex, knihomolka, želvička001, Křemen, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí