fotograf

fotograf

Anotace: věnuji fotografovi Janu Saudkovi

 

 

           

                Ty jsi ten donchuán

               

                lovec a svůdce žen ,

 

                ňadry a hýžděmi

 

                stále jsi okouzlen.

 

 

                Kolik dětí na svět přivedl jsi

 

                kolik žen už oklamal jsi ,

 

                však já tě mám stále ráda

 

                na prsou hřeju si hada.

 

 

 

                Jane , ty zvíře !

 

 

 

 

 

 

Autor Julien, 24.02.2015
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, Nespavec, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí