Náhlý nápad

Náhlý nápad

Anotace: napsal jsem to za 20 minut tak snad přimhouříte oči :) prosím o komentáře

Na Kladně je tolik lidí co se přetváří
Každej jenom pomlouvá a uráží
Hraje si na kámoše ale nohy podráží
Umíš se jen přetvářet
Podvádět a donášet
Já umím oplácet
Tu kartu obracet
Já se ti budu smát
S tvou hlavou si hrát
Tvích myšlenek sem vládce
Jedu to krátce
Lidi držte mi palce
Musím zabít toho zrádce
Ať pozná smrad konce

Ref.: jedu chvíly ale real
Vím kam jít,mám cíl
Mám plán a možnosti
Ty mě budeš říkat rapu výsosti

Já chci změnit český rap
Ne potom ale hned
Pálim to ze všech sil
Pálim to jako Steve
Cítim to co nikdy dřív
Nečekám co bude dál
Chci být rapu král
To je sen který sem si přál
Až nadejde den slávy
A mí texty budou známí
Ale nedělám to pro cash
Vypisuju jen stres
Dělám to pro vás
Vy jste záchraný provaz
Snad nadejde den
Kdy povim : splnil se mi sen

Ref.:

Není to talent ale touha
Stavět a bourat
Jen nahoru stoupat
Dělat něco novýho
Hledáte rappera schopnýho ?
Jsem tady a nezmizím
Ten hate neslyším
Koukni jak sem postoupil
Kolik sem toho podstoupil
Vše slyšel a pochopil
Dostal sem talent
Beru a míchám ten balík karet
Beru to a mířim k cíly
Snad mi dodáte síly

Ref.:
Autor Leny, 25.02.2015
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí