Buch! Buch!

Buch! Buch!

Anotace: dvě rány ozvou se tiše dávají znát, že jsem

Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...

  

Dvě rány ozvou se tiše

dávají znát, že JSEM

jsou toho malým důkazem

že můj osud se píše

 

Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...

 

Melodie hlasu a šum vlasů

mlasknutí rtů se rozlehne

a oko vděčně pohlédne

na pískající stébla klasů

 

Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...

 

Cinknutí trianglu když kapka padá

malinko železa skrytého

plna tajemství mého

co se hluboko ukrývá

 

Buch! Buch! Do rytmu tiše zní ...

 

Poslouchej symfonii které dal jsem duši

poslouchej jen Tobě ji hraji

když klasy smutně usínají

protože už dávno tuší ...

 

... Buch! Buch! Údery tiché poslední ...

 

...

 

...

 

...

Autor Vyvrženec, 25.02.2015
Přečteno 587x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lioness, zelená víla, Noma, Bea, Rozina, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pravidelný rým který dává smysl je hoden obdivu.. ;)

26.02.2015 21:18:24 | Lioness

Děkuji velice a moc :)

26.02.2015 21:26:14 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí