Co mi zas našeptal vítr...

Co mi zas našeptal vítr...

Anotace: Nevím no...základní verze básně. Potom to když tak předělám..

S posledním (ne)zimním dnem

jdu mou oblíbenou cestou.

Život se zdá být pouhým snem.

Myslím, že zapomenou.

 

Do papíru bezmocně ryju,

až z něj teče krev.

Něco chtít napsat plánuju,

ale slyším jen řev.

 

Něco vědět, cítit, sama chtít,

z toho už ale bolí uši a zrak,

marně mávám, chce se zas opít.

 

Škrtám a zas pročítám,

má to vůbec smysl?

Slova krásná jsou ty tam.

Autor Laven De Brig, 26.02.2015
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..upravovat se něco dá stále, ale i takhle je dobrá...

26.02.2015 23:20:05 | bogen

Díky :)

27.02.2015 15:00:51 | Laven De Brig

Není špatná :) Nech ji tak.

26.02.2015 20:09:50 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí